Andersson System – tillverkar och marknadsför en serie uttagsenheter och tillbehör främst avsedda att förenkla vardagen för dig som arbetar på kontor.

Produkterna säljs via återförsäljare inom handeln för kontorsmöbler, kontorsinredning, AV-utrustning, datatillbehör och köksinredning. Kontor och lager finns i Kungsängen utanför Stockholm.

Förutom våra egentillverkade produkter marknadsför vi Bachmann och Novus. Modulsystemen från Bachmann och Novus innehåller mängder med valmöjligheter. Det kan verka komplicerat, men vi arbetar med detta varje dag och hjälper dig gärna att hitta och välja rätt produkt. Om du har några frågor eller behöver hjälp är vi glada om du hör av dig. För oss är det viktigt att du som kund eller föreskrivare känner dig trygg.

På vårt kontor träffar du Charlotte Isberg, Peter Andersson, Roger Karström, Roger Sjölin, Leif Plahn, Cynthia Diaz, Marcus Holmgren och Annica Snellmann.

Logistik
I Kungsängen tillverkas delar av och lagerförs större delen av System-sortimentet med arbetsplatssystem, uttagssystem, golvkanaler, kabelsatser m.m.

Showroom
I Kungsängen finns ett ”Showroom” där System-sortimentet kan ses. Karta och vägbeskrivning hittar du enklast på kontaktsidan. Showroomet är till för våra återförsäljare och kunder. Ni är alltid välkomna att besöka oss. Ring oss gärna innan du kommer.

Integritetspolicy
Klicka Här

Allmänna villkor
Vi använder Addtech AB allmänna villkor
Klicka här

Västra Rydsvägen 134, Kungsängen

Stockholm Furniture and Light Fair 2020