Andersson System – tillverkar och marknadsför en serie uttagsenheter och tillbehör främst avsedda att förenkla vardagen för dig som arbetar på kontor.

Produkterna säljs via återförsäljare inom handeln för kontorsmöbler, kontorsinredning, AV-utrustning, datatillbehör och köksinredning. Kontor och lager finns i Kungsängen utanför Stockholm.

Förutom våra egentillverkade produkter marknadsför vi Bachmann och Novus. Modulsystemen från Bachmann och Novus innehåller mängder med valmöjligheter. Det kan verka komplicerat, men vi arbetar med detta varje dag och hjälper dig gärna att hitta och välja rätt produkt. Om du har några frågor eller behöver hjälp är vi glada om du hör av dig. För oss är det viktigt att du som kund eller föreskrivare känner dig trygg.

På vårt kontor träffar du Charlotte Isberg, Peter Andersson, Roger Karström, Roger Sjölin, Leif Plahn, Cynthia Diaz och Annica Snellmann.

Företaget
P. Andersson AB är ett familjeföretag som grundades 1952 av Tage Andersson. Då startades tillverkning av stickproppar och förgreningsproppar. Denna del av rörelsen såldes och sedan 1985 ägs och drivs företaget av Peter Andersson.  Marknadsnamnet är numera Andersson System. Juridiskt heter företaget P. Andersson AB.

Idé
Idén är att på ett elegant och kostnadseffektivt sätt ordna teknik och tillbehör som behövs till en arbetsplats, ett konferensbord eller i ett kök. Produktsortimentet består av högkvalitativa och flexibla enheter, allt från bildskämsupphängningar till papperskorgar, dessutom alla varianter på uttagsenheter för el, nätverk och AV. Även marknadens mest kompletta sortiment av kabelhanteringsprodukter exempelvis golvkanaler och kabelslangar mm ingår. För att förenkla för installatören tillhandahålles en mängd tillbehör som behövs för en professionell installation. Vi kallar produktsortimentet och katalogen för ”SYSTEM”.

Marknad  
Produkterna vänder sig i första hand till offentlig miljö. Vi har fått många stora prestigeuppdrag. Bl.a. har vi haft förmånen att få förse Pfizer, Nordea, ICA, SL, HP, Axfood, ÅF, Svenska Kraftnät, Nokia, Shipsted, Ericsson, SEB m.fl. med System-produkter, via vårt återförsäljarnät.

Logistik
I Kungsängen tillverkas delar av och lagerförs större delen av System-sortimentet med arbetsplatssystem, uttagssystem, golvkanaler, kabelsatser m.m.

Showroom
I Kungsängen finns ett ”Showroom” där System-sortimentet kan ses. Karta och vägbeskrivning hittar du enklast på kontaktsidan. Showroomet är till för våra återförsäljare och kunder. Ni är alltid välkomna att besöka oss. Ring oss gärna innan du kommer.

 

 

 

Integritetspolicy
Klicka Här

Västra Rydsvägen 134, Kungsängen
Möbelmässan i Stockholm 2018