Nya priser från 1 maj 2022

Det rådande omvärldsläget påverkar råvarupriser dramatiskt. Priset på aluminium har ökat med drygt 30% i år. Detta innebär att vi måste höja priserna på våra golvkanaler i aluminium. De nya priserna gäller beställningar gjorda från den 1 maj.
Vi fortsätter att erbjuda hållbara lösningar till högsta kvalitet och en service som överträffar dina förväntningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är åter ute och besöker våra kunder. Vill du att vi kommer till er ber vi dig att mejla din önskan till info@p-andersson.se. Vi kan även ses digitalt om du föredrar det.

Vi finns till din hjälp att finna de produkter och tekniska lösningar som passar bäst.

Hälsningar
Lotta Israelsson
VD Peter Andersson AB

Nya Priser från 1 december 2021

Under det senaste året har råvarupriserna stigit dramatiskt samtidigt som de elektroniska komponenterna haft samma prisutveckling. Därtill har vi känt av längre ledtider, avsevärt dyrare frakter och ökade kostnader i största allmänhet. Nu måste vi anpassa våra priser till dessa nivåer. De nya priserna gäller beställningar gjorda från den 1 december 2021.

Lotta Israelsson vår nya VD

Vår nya VD, Lotta Israelsson.
Lotta tillträdde den 12 oktober. Hon ersatte då Peter Andersson som kommer finnas kvar i företaget ytterligare en tid. Andersson System är sedan april 2020 en del av Addtech-koncernen.

– Jag varit på Andersson System i en tid och ser med spänning fram emot att möta er kunder, leverantörer och användare av våra produkter, säger Lotta Israelsson. Jag har mina rötter i byggbranschen och på senare tid har jag arbetat med buller- och vibrationslösningar. Mitt fokus har alltid varit att hjälpa min kund till en bra lösning och affär. Jag ser med stor glädje och förväntan fram emot att möta er.

Ochno

DESK2 i kombination med Ochno Desk Hub
OCHNO – Next Generation Office, morgondagens kontor redan idag.

OCHNO finns i två varianter Desk Hub för användning på ett skrivbord och Conference Hub för ett mötesbord.
OCHNO Desk Hub möjliggör en riktigt professionell aktivitetsbaserad arbetsplats. En enda USB-C kabel från datorn eller telefonen kopplar upp användaren till alla funktioner på bordet som bildskärm, laddning, nätverk, tangentbord, mus mm. Det enklaste sättet att installera en Desk Hub på skrivbordet är att kominera med en DESK2 med kabelgenomgång, eller med ett USB-C bordsuttag.
OCHNO Conference Hub på mötesbordet har ingång för 4 separata användare som kopplas upp mot video och övriga tillbehör. Den passar bra ihop med nästan alla våra uttagsvarianter.

https://www.p-andersson.se/butik/ochno/

USB-C laddare

Nya USB C laddare

Uttagsenheter med USB-C laddare Många uttagsenheter i vårt Systemsortiment finns nu att beställa med tre olika varianter på USB-C laddare. Dessa laddare är helt integrerade i uttagsenheten och kräver ingen separat elmatning. Laddarna har olika kapacitet, upp till 60 Watt.
Det finns även en separat modul med inbyggd USB-C laddare. Den passar i alla uttagsenheter med en tom modulplats.

Möbelmässan 2020

Vi vill tacka alla besökare för en fantastisk mässvecka och vi ser fram emot att höras av igen under året.
I år var vårt montertema “Next Generation Office”. Vi hade en ny fräsch monter med många spännande och intressanta produkter för kontor, konferensrum och kök. Om du inte hade möjligheten att besöka oss på mässan är du mycket välkommen att besöka vårt “Show-room” i Kungsängen, Stockholm.