Rensa filtrering
Kategorier
Uttagsenheter

Den nya TWIST 2 öppnas automatiskt med en knapptryckning. Beläggningen säkerställer att inga spår av användaren eller fingeravtryck lämnas kvar.

Ny innovativ design och ytor av hög kvalitet bidrar med elegans och funktion för kök, vardagsrum och kontor. TWIST 2 finns även i en fyrkantig version och med en 22 watts USB A/C-laddare för snabb laddning. Dessutom har nya TWIST 2 ett avtagbart lock som förenklar rengöring vid behov.

Den kompakta designen och det låga monteringsdjupet innebär att TWIST 2 kan integreras i köksbänkar eller skrivbord. Strömkabeln dras nära höljet och monteringsdjupet är endast cirka 40 mm. Detta innebär att enheten kan installeras ovanför lådor utan problem.

VENID – Dubbelöppnad kreativitet

Bachmann har på möbelmässan 2017 presenterat ett helt nytt uttagssystem. Ett bordslock som går att öppna från båda sidor.

Det unika med locket är att den ursågade delen av bordsskivan används som fyllning i locket. Det ger en möjlighet till samma material och ådring på bordsskivan och uttagslocket.

VENID inbyggnadsram passar tillsammans med alla varianter av kabeldiken. Det är specialanpassat för enkel snäppmontering av VENID uttagsram/dike. VENID fungerar också utmärkt att användas med ett kabeldike SP-082C och ROLL IN System.

LOOP2

Bordsuttaget LOOP2 monteras i ett runt 60 mm hål med en motmutter på undersidan. LOOP2 när utrustat med ett jordat eluttag och en USB-A laddare.

Elanslutning sker med en fast monterad 0,5 meter lång elkabel och en Wieland stickpropp. Lämplig anslutningskabel väljs från Wieland-sortimentet.

DESK – den enkla lösningen

DESK ger dig en mycket snabb, enkel och överskådlig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning.

DESK smälter elegant in i varje arbetsmiljö vare sig det är kontor, hotellrum eller hem.

DESK2 – design och funktionalitet

DESK finns i ytterligare en variant, DESK2. Skillnaden är framför allt att DESK2 har ett “modernare” utseende. Dessutom kräver DESK2 mindre utrymme på baksidan mot en ljud-skärm, endast ca 10 mm.

ONI COVER – Enkel tillgänglighet

CONI COVER är den perfekta lösningen om det finns en kabelränna under bordsskivan som du vill komma åt uppifrån.

CONI COVER har exakt samma utseende ovanifrån som CONI, de går därför bra att använda sida vid sida i samma bord.

CONI COVER finns i tre färger och två längder. Locket öppnar ca 90°.

Kombinera gärna med någon avvåra kabelrännor och en STEP, Kabelsats eller en UNIVERSAL.

Tips 1.
En UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler och ett Kabeldike i textil samt Kabel-tyngder får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage.

Tips 2.
En CONI COVER är det naturliga valet om man vill bygga ett ROLL IN System. Kombinera då med ett kabeldike, SP-082-C eller SP-082-TF, rullar och övriga tillbehör.

DESK RAIL – Mer plats på bordet

DESK RAIL sparar plats på skrivbordet.

DESK RAIL passar på flertalet fabrikat av skensystem.

Det elegant designade USB-C bordsuttaget med gör det enkelt att gömma undan all teknik på skrivbordet eller mötesrummet och minimera alla kablar. I repfri hårdanodiserad aluminium med fyra olika ytbeläggningar så kan man få en optimal design i kombination med olika material i skivan.

Ochno Socket stödjer laddning i upp till 5A/100, USB 3.1 kommunikation och video (alt-mode DisplayPort) tillsammans med Ochno Power Conference och Ochno Power Desktop. Går också att använda tillsammas med tredjeparts USB-C laddare utan problem. Är inte garanterad att fungera tillsammans med tredjeparts dockningsstationer.

Anslutningskabel finns i längden 1 meter för dockning.

Monteras enkelt via ett 18 mm hål.

UNIVERSAL – den smarta lösningen

UNIVERSAL ger dig en diskret och effektiv framdragning av el, telefon och nätverk och AV-funktioner till alla arbetsplatser. Den kan användas för dold inkoppling under bordet eller som teknisk inkopplingsplattform på labb-bord eller liknande.

UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler, Kabel-tyngder och ett Kabeldike i textil får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage.

UNIVERSAL finns i lagerförda standardvarianter för snabba leveranser, men kan också enkelt specialbyggas för att passa till just ditt behov.

PEGGY

Grenuttag PEGGY ett kreativt uttag med inbyggd klämma för att med ett handgrepp fästa grenuttaget på en bordskant. Passar skivtjocklek 11-40 mm, 3 jordade eluttag, 3 meter elkabel med vinkelstickpropp.

GEMINI PUSH – Dubbelöppning med stil

GEMINI PUSH är ett nytt bordslock som går att öppna från båda sidor av bordet.

Locket öppnas genom att man trycker ner den sida man vill öppna. Locket lyfter då en halv centimeter. Därefter viker man upp locket. Det går även att lyfta av locket helt.

GEMINI LID – Dubbel åtkomst

GEMINI LID är ett perfekt dubbelöppnat uttagslock för prispressade projekt.

GEMINI LID har mycket god funktion och är tillverkad i metall. GEMINI LID finns i flera färger.

ELEVATOR – Prisvärd Pop-up

ELEVATOR passar perfekt i alla arbetsmiljöer.

ELEVATOR kännetecknas hög kvalitet med en stomme i aluminium, till ett attraktivt pris. Synliga delar är i borstat rostfritt stål eller anodiserad aluminium.

ELEVATOR ger en mycket diskret men ändå elegant framtoning.
Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism.

ELEVATOR finns i flera grundmodeller. Med endast eluttag, eller med en kombination av eluttag, USB laddare eller datafunktioner.

ELEVATOR passar perfekt i både arbetsbord eller kök. Vid montering i kök finns täck-kåpor för montage hängande i skåp eller under skåp.

Modulerna är inte utbytbara i ELEVATOR.

DUE – Form och funktion

DUE är en ideal uttagsenhet för köksmiljö. DUE passar även utmärkt på ett skrivbord.

DUE Består av en grundenhet med två eluttag och separta lock. Locken finns i svart och vitt.

DUE levereras alltid med två meter fast monterad elkabel och en separat stickpropp.

CONI DUO – CONI för mötesbordet

CONI DUO består av två stycken CONI som är sammanbyggda på längden. CONI DUO har motvända lock och finns i två länder, för långa och korta CONI-insatser

CONI Insats

CONI Specialfäste för uttagsinsats, 1-par

Förhöjningssats Coni Specialfäste (+15 mm)

CONFERENCE – Den magnifika lösningen

CONFERENCE ger dig en diskret men ändå lätt-tillgänglig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning.

CONFERENCE döljer elegant uttagen i ett konferens eller arbetsbord vare sig de används eller inte.

CONFERENCE monteras enkelt i både befintliga bord och vid nytillverkning.

CONFERENCE finns i två standardstorlekar, med plats för 4 eller 8 uttagsmoduler. Den kan utifrån detta specialanpassas till just ditt behov då alla TOP FRAME uttagslister passar.

CONFERENCE tillverkas även i en version för montage underifrån. Endast de rörliga locken syns då från ovansidan. Om lockdelarna faneras i samband med tillverkning av en bordsskiva blir hela enheten näst intill osynlig.

Idag används oftast TOP FRAME som ett alternativ till CONFERENCE. Orsaken är att TOP FRAME ger åtkomlighet från båda sidor på ett bättre sätt. CONFERENCE finns fortfarande tillgänglig för den som önskar.

CONEO – Integrerad funktionalitet

CONEO är prismässigt mycket attraktiv.

CONEO kan vara den perfekta lösningen för vissa projekt. CONEO är en variant på CONI med mindre flexibilitet, utan borstlist och med ett enklare montagesystem, den håller Bachmanns kvalitet i alla detaljer.

CONEO är alltid fyra moduler lång.  Färgen är silvergrå. Modulramarna är anpassade för Bachmanns vanliga moduler. CONEO levereras alltid med 0,2 meter fast elkabel och Wieland-stickpropp.

CABLE PORT – lättinstallerad och funktionell

CABLE PORT passar direkt i ett standardhål med diameter 80mm i ett skrivbord.

Ett eluttag är kombinerat med kopplingar för USB / Nätverk / HDMI. CABLE PORT. Det räcker ofta till om det inte behövs många eluttag.

CABLE PORT har den synliga delen i borstat rostfritt stål.

LOOP IN – Funktionalitet på liten yta

LOOP IN är en utmärkt lösningen för att till lågt pris få flera funktioner till ett arbetsbord.

LOOP IN levereras komplett med en monteringsring i svart plast. Den passar i ett standard ∅80 mm hål i en bordsskiva.

LOOP IN insatsen monteras enkelt i moteringsringen med en bajonettfunktion.

LOOP IN passar även i en LOOP ROUND – Bordslock rund.

Täckplatta som används när två PIX monteras sida vid sida i en möbel. Denna platta är tjockare och möjliggör ett nedsänkt montage i plåten. Täckplattan går även att fräsa in i en bordsskiva så att den livar med skivan.

MINI PIX

Marknadens minsta uttagsenhet. MiniPix passar för alla Keystoneupphängda moduler, t.ex. HDMI, USB-A, USB-C eller Nätverk. Håltagning i bordsskivan är ø28 mm.

Hålsåg med diameter 28 mm kan vara svår att hitta på marknaden. Vi har dessa i lager. (Artikel nr. SP-090-28)

KAPSA – Frontmonterad flexibilitet

KAPSA är en frontmonterad variant av POWER FRAME COVER.

KAPSA finns i tre längder med en, två eller tre moduler. Locken är separata och finns i rostfritt, svart, vitt och naturanodiserad aluminiun.

KAPSA tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.

Täckplatta som används när två PIX
monteras sida vid sida i en möbel.
Svart, c/c = 79 mm

CYCLE är den hållbara uttagslisten som både är snygg, funktionell och anpassningsbar. Utbytbara ändstycken adderar flexibilitet utöver det vanliga. Fyra produkter i en och samma lösning.

CYCLE Base är flyttbar, klassisk uttagslist med fötter för stabilitet.

CYCLE Desk monteras smidigt och enkelt fast i kanten på bordet.

CYCLE Loop är lämplig för det kreativa och öppna rummet med en praktisk bärrem.

CYCLE Pole är det snygga uttagstornet perfekt att ha i loungen eller i anslutning till soffan. Finns i två höjder.

Aluminiumprofil och förpackning är helt återvinningsbar. 45% av plasten i CYCLE är majsbaserad och kablarna är halogenfria.

PRIMO 2

PRIMO 2, Funktion, design och hög kvalitet i förening. PRIMO 2 är det perfekta valet för jobbet eller hemmet. Möjligheten finns att integrera t ex överspänningsskydd, USB A&C-laddare eller en klassisk jordfelsbrytare. Användarens behov påverkar utformningen.

MOV:E

Om du vill vara oberoende av förlängningskablar är MOV:E rätt val. XXL energilagring erbjuder tillräckligt med strömförsörjning för att driva och ladda alla vanliga enheter från kontoret – från bärbara datorer till mobiler och läsplattor

  • Plug and play skyddskontakt (CEE7/3), USB-A och USB-C snabbladdning
  • Snabbladdning på max 3 timmar
  • Enkel manövrering via kontrollpanel
  • Hållbar tack vare utbytbart litiumjonbatteri med 230 Wh
  • Växelström optimerad för elektroniska enheter (genom sann sinusvågsomriktare)
  • Trådlös laddning via dockningsstation finns som tillval
  • Mjukstart och automatisk standby (energisparläge)
  • Mycket hög energieffektivitet (över 93 %)

Produktdesignen övertygar också med en enkel, tidlös stil och högkvalitativa material. MOV:E finns i elegant svart eller vit. Kundspecifika, individuella färgdesigner är möjliga efter samråd.
Valfria tillbehör såsom en adapter för att fästa ett säkerhetslås kompletterar funktionen hos MOV:E.

Den extra starka XXL energilagringen MOV:E är “Made in Germany” och uppfyller de högsta säkerhetskraven genom VDE (IEC) certifiering.

TOP-FRAME – Perfektion och elegans

TOP FRAME är vår bästa lösning för ett mötesbord.
Den stora fördelen är att locket öppnar helt och möjliggör för användare på båda sidor av ett bord att nå uttagen.
Locket öppnas med en lätt beröring och glider ljudlöst och dämpat ner vid sidan av uttagsbrunnen.

TOP FRAME finns i två huvudtyper; för montage underifrån utan synlig ram eller för montage ovanifrån med en ram som ligger på bordet och som döljer håltagningen. Vid montage underifrån syns bara det rörliga locket.

TOP FRAME som monteras ovanifrån finns i två varianter, med asymmetrisk och symmetrisk ram.

CONI – Integrerad funktionalitet

CONI är en mycket elegant och lättmonterad uttagsenhet med prisläge för varje arbetsbord

CONI döljer uttagen under ett lock. När uttagen skall hanteras följer dessa med när locket öppnas. När locket är stängt medger en “borstspalt” fri kabelpassage uppåt. Kablar kan även gå ut nedåt.

CONI monteras enkelt i både befintliga bord eller i samband med nytillverkning.

CONI tillverkas i två längder med 3 eller 6 uttagsmoduler.

CONI finns som standard i ett flertal färger.

CONEO är en lite enklare och mindre flexibel variant av CONI >> Se produkt CONEO

SMART – Grenuttag

Smart-Line grenuttag från Bachmann är av högsta klass.

Integrerade skruvöglor förenklar upphängning under bord eller i en kabelränna.

Sortimentet är mycket stort. Det finns flera färger, kabellängder, antal eluttag, integrerade USB-laddare mm.

En enkel hållare för den minsta uttagsenheten MiniPix

Monteras med fyra skruvar under bord, fåtöljer och soffor.

TWIST – Perfekt överallt

TWIST är ett helt nytt sätt att bygga ett eluttag. Fronten består av en platta i metall som kan vridas och öppna eller stänga uttagen.

TWIST finns i flera varianter, med eluttag, Keystone-fästen och USB-laddare.

Inbyggnadsdjupet är endast 40 mm och de integrerade fästdetaljerna gör den mycket enkel att montera i ett hål med diameter 105mm.

TWIST tillverkas med två typer av elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.

TWIST finns som standard i flera olika utseenden, Borstat rostfritt, Mattförkromad, Vitlackerad och Svartlackerad.

TWIST kan specialbeställas lackerad i valfri RAL-färg, även i mindre antal.

STEP – all round system

STEP är en flexibel lösning för att, till en låg kostnad, integrera eluttag i t.ex. möbler.

Flexibiliteten är stor då elkabeln är separat och lämplig längd kan väljas från Wieland-systemet.

STEP går att trycka ihop till längre uttagsenheter helt utan verktyg. Det finns en skarvsats för att dölja och snygga till skarven när flera STEP sätts ihop.

STEP blir en perfekt lösning för ett arbetsbord i kombination med CONI COVER och en kabelränna.

Det finns ett stort sortiment av olika STEP-uttag.

STEP – all round system

STEP är en flexibel lösning för att, till en låg kostnad, integrera eluttag i t.ex. möbler.

Flexibiliteten är stor då elkabeln är separat och lämplig längd kan väljas från Wieland-systemet.

STEP går att trycka ihop till längre uttagsenheter helt utan verktyg. Det finns en skarvsats för att dölja och snygga till skarven när flera STEP sätts ihop.

STEP blir en perfekt lösning för ett arbetsbord i kombination med CONI COVER och en kabelränna.

Det finns ett stort sortiment av olika STEP-uttag.

POWER FRAME – Kompakt och effektiv

POWER FRAME är den kompakta lösningen för att integrera el och datakopplingar i ett bord, skåp eller t ex en väggskärm.

POWER FRAME är perfekt för att modernisera befintliga möbler.

POWER FRAME består av en lös monteringsram som finns i flera färger och separata insatser som trycks fast från baksidan. POWER FRAME finns i flera längder; tre, fyra eller sex moduler.

PIX – Nytänk och design

PIX är en mycket innovativ uttagsenhet som är perfekt i köket eller på en kontorsarbetsplats.

PIX finns med ett eluttag eller med en plats för AV-modul.

Som tillbehör finns lock och dekorationsringar i olika färger. Locken finns i färgerna vit, svart och rostfritt-utseende.

PIX tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.

Ett nytt tillbehör till PIX är ett fästsystem som gör det mycket enkelt att hänga upp en PIX under t ex en soffa eller ett bord. Fästet finns i två varianter för en PIX (Art: FP-01), eller för två PIX (Art: FP-02). Fästet är helt i metall och levereras som standard i svartanodiserad aluminium.

Ochno Power Conference är grunden för ett användarvänligt och kabelsanerat mötesrum. Fyra USB-C anslutningar ger lätttillgänglig laddning, bild och anslutning till videokonferensutrustning för alla runt mötesbordet. Inbyggd bild- och USB-växel för att enkelt välja vilken USB-C ingång som är aktiv och driver mötet.

Oavsett vilken port som är aktiv så tillhandahåller alla portar upp till 100W laddning (20V/5A) som garanterar att allas datorer, mobiler och tablets laddas snabbt.

Ochno Power Conference monteras under bordsskivan och olika typer av anslutningskablage och adaptrar finns för att göra unika anpassningar till det specifika mötesrummet.

19" uttagsenhet, 8 uttag, utan kabel

19" uttagsenhet, 9 uttag, grå, 2 m kabel o Schuko-propp

19" uttagsenhet, 9 uttag, svart, 2m kabel och Schuko-propp

19" uttagsenhet, Plast, 8 uttag, 2m kabel o Schuko-propp

19" uttagsenhet, svart, 0,2 m kabel och Wielandpropp

Monitorarmar

Oavsett om du arbetar ensam eller som en del av ett team: de oberoende svängarmarna säkerställer att monitorer kan placeras precis där du vill ha dem. Tillsammans med den ergonomiska funktionaliteten har monitorarmen en exceptionell design. En integrerad kabelguide hjälper till att hålla ordning på ditt skrivbord – kablarna är dolda bakom lätt avtagbara täckplåtar.

Men det verkligt geniala ligger i dess funktionalitet. ZG2 kan enkelt stödja två stora monitorer (<11 kg, <30"). 360°-rotationen med den smarta 180°-låsfunktionen säkerställer individuell och säker positionering. Lutningsområdet 20° framåt och 35° bakåt möjliggör ännu mer individualitet. Monitorarmen monteras enkelt med monteringsverktyget.

NOVUS alla produkter.

Med sin stabila tvärstång kan monitorarmen enkelt stödja två monitorer. Monitorerna kan enkelt justeras och garanterar som vanligt ergonomin på arbetsplatsen. Och den dolda kabelguiden ser fortfarande till att ditt skrivbord förblir städat. Monitorarmen finns i designfärgerna silver, vit och svart.

ZGX tvärstag är lätt att montera.
Armen stödjer stora bildskärmar (<5 kg, <27") med lätthet. Det praktiska handtaget används för att flytta bildskärmarna till vald position och säkerställer den placering du önskar. 360° rotation med smart 180° låsfunktionen kompletterar manövrerbarhetspaketet.

I enlighet med Clean Desk-principen döljs kablarna helt enkelt av täckplåtar som enkelt kan tas bort.

Magnetiska överdrag kompletterar den tilltalande, moderna designen. Funktionellt är dess stabilitet imponerande: Baserad på fjäderkraftsteknik kan armen till och med stödja stora monitorer (3-11 kg, <34”) med lätthet. 360° rotation med den smarta 180° låsfunktionen säkerställer individuell och säker positionering. ZG1 Monitor Arm är lätt att montera med det praktiska monteringsverktyget bakom de avtagbara kåporna.

För att undvika kollisioner under skrivbordet fästs monteringsfästena i bordskanten uppifrån.

Diken, Lock & Genomföringar

VENID – Dubbelöppnad kreativitet

Bachmann har på möbelmässan 2017 presenterat ett helt nytt uttagssystem. Ett bordslock som går att öppna från båda sidor.

Det unika med locket är att den ursågade delen av bordsskivan används som fyllning i locket. Det ger en möjlighet till samma material och ådring på bordsskivan och uttagslocket.

VENID inbyggnadsram passar tillsammans med alla varianter av kabeldiken. Det är specialanpassat för enkel snäppmontering av VENID uttagsram/dike. VENID fungerar också utmärkt att användas med ett kabeldike SP-082C och ROLL IN System.

LOOP SQUARE

LOOP SQUARE Bordslock fyrkantig är tänkt att användas som ett komplett bordslock men fungerar även utmärkt som bordsgenomföring för kablar.

LOOP SQUARE finns i tre längder, alla har samma bredd. Locket öppnar ca 110 grader. För att enkla montaget har produkten avfasade hörn som gör det möjligt att fräsa installationshålet i bordsskivan med en 10 mm fräs.

LOOP SQUARE 930.330, passar bra att använda med t.ex. i ett kabeldike SP-82 / SP-082-C. Öppningsmåttet är lika långt som uttagsfunktionerna på en lång CONI-insats.

LOOP ROUND

LOOP ROUND Bordslock rund är en mycket funktionell bordsgenomföring. Den är också stomme för LOOP IN, med ett eluttag och fyra kabelpassager.

LOOP ROUND passar i ett 80 mm hål. Det är en mycket stabil bordsgenomföring i metall. Den kan även användas som grundstomme för LOOP IN.

ONI COVER – Enkel tillgänglighet

CONI COVER är den perfekta lösningen om det finns en kabelränna under bordsskivan som du vill komma åt uppifrån.

CONI COVER har exakt samma utseende ovanifrån som CONI, de går därför bra att använda sida vid sida i samma bord.

CONI COVER finns i tre färger och två längder. Locket öppnar ca 90°.

Kombinera gärna med någon avvåra kabelrännor och en STEP, Kabelsats eller en UNIVERSAL.

Tips 1.
En UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler och ett Kabeldike i textil samt Kabel-tyngder får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage.

Tips 2.
En CONI COVER är det naturliga valet om man vill bygga ett ROLL IN System. Kombinera då med ett kabeldike, SP-082-C eller SP-082-TF, rullar och övriga tillbehör.

TOP-FRAME – Perfektion och elegans

TOP FRAME är vår bästa lösning för ett mötesbord.
Den stora fördelen är att locket öppnar helt och möjliggör för användare på båda sidor av ett bord att nå uttagen.
Locket öppnas med en lätt beröring och glider ljudlöst och dämpat ner vid sidan av uttagsbrunnen.

TOP FRAME finns i två huvudtyper; för montage underifrån utan synlig ram eller för montage ovanifrån med en ram som ligger på bordet och som döljer håltagningen. Vid montage underifrån syns bara det rörliga locket.

TOP FRAME som monteras ovanifrån finns i två varianter, med asymmetrisk och symmetrisk ram.

CONI – Integrerad funktionalitet

CONI är en mycket elegant och lättmonterad uttagsenhet med prisläge för varje arbetsbord

CONI döljer uttagen under ett lock. När uttagen skall hanteras följer dessa med när locket öppnas. När locket är stängt medger en “borstspalt” fri kabelpassage uppåt. Kablar kan även gå ut nedåt.

CONI monteras enkelt i både befintliga bord eller i samband med nytillverkning.

CONI tillverkas i två längder med 3 eller 6 uttagsmoduler.

CONI finns som standard i ett flertal färger.

CONEO är en lite enklare och mindre flexibel variant av CONI >> Se produkt CONEO

KAPSA – Frontmonterad flexibilitet

KAPSA är en frontmonterad variant av POWER FRAME COVER.

KAPSA finns i tre längder med en, två eller tre moduler. Locken är separata och finns i rostfritt, svart, vitt och naturanodiserad aluminiun.

KAPSA tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.

POWER FRAME – Kompakt och effektiv

POWER FRAME är den kompakta lösningen för att integrera el och datakopplingar i ett bord, skåp eller t ex en väggskärm.

POWER FRAME är perfekt för att modernisera befintliga möbler.

POWER FRAME består av en lös monteringsram som finns i flera färger och separata insatser som trycks fast från baksidan. POWER FRAME finns i flera längder; tre, fyra eller sex moduler.

Kabelgenomföring

Kabelgenomföringar används för att på ett mycket enkelt och snyggt sätt dra kablage genom en bordsskiva eller en möbelsida.

En enkel lösning när inga uttagsfunktioner i bordsytan behövs.

Kabelgenomföringarna finns i flera färger i både i metall och plast.

Lagerförs i dimension för 60 eller 80 mm håltagning.

Kabeldiken
Vi har kabeldiken i ett antal olika varianter.

Metall-kabeldiken finns flera storlekar och typer. Roll In systemet inkluderar två kabeldiken i metall som är anpassade för lång CONI och lång TOP FRAMR insats.

Textil-kabeldiken finns i tre storlekar. Det är praktiskt då det ger en ljudlös hantering och tillåter kablar med återdragande tyngder att hänga dolt under ett mötesbord.

Upphängningsbyglar ersätter ibland ett riktigt Kabeldike när man önskar enkel åtkomlighet underifrån. Det passar utmärkt tillsammans med Textil-kabeldike och Tyngder.

GEMINI PUSH – Dubbelöppning med stil

GEMINI PUSH är ett nytt bordslock som går att öppna från båda sidor av bordet.

Locket öppnas genom att man trycker ner den sida man vill öppna. Locket lyfter då en halv centimeter. Därefter viker man upp locket. Det går även att lyfta av locket helt.

GEMINI LID – Dubbel åtkomst

GEMINI LID är ett perfekt dubbelöppnat uttagslock för prispressade projekt.

GEMINI LID har mycket god funktion och är tillverkad i metall. GEMINI LID finns i flera färger.

ELEVATOR – Prisvärd Pop-up

ELEVATOR passar perfekt i alla arbetsmiljöer.

ELEVATOR kännetecknas hög kvalitet med en stomme i aluminium, till ett attraktivt pris. Synliga delar är i borstat rostfritt stål eller anodiserad aluminium.

ELEVATOR ger en mycket diskret men ändå elegant framtoning.
Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism.

ELEVATOR finns i flera grundmodeller. Med endast eluttag, eller med en kombination av eluttag, USB laddare eller datafunktioner.

ELEVATOR passar perfekt i både arbetsbord eller kök. Vid montering i kök finns täck-kåpor för montage hängande i skåp eller under skåp.

Modulerna är inte utbytbara i ELEVATOR.

DUE – Form och funktion

DUE är en ideal uttagsenhet för köksmiljö. DUE passar även utmärkt på ett skrivbord.

DUE Består av en grundenhet med två eluttag och separta lock. Locken finns i svart och vitt.

DUE levereras alltid med två meter fast monterad elkabel och en separat stickpropp.

CONI DUO – CONI för mötesbordet

CONI DUO består av två stycken CONI som är sammanbyggda på längden. CONI DUO har motvända lock och finns i två länder, för långa och korta CONI-insatser

CONFERENCE – Den magnifika lösningen

CONFERENCE ger dig en diskret men ändå lätt-tillgänglig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning.

CONFERENCE döljer elegant uttagen i ett konferens eller arbetsbord vare sig de används eller inte.

CONFERENCE monteras enkelt i både befintliga bord och vid nytillverkning.

CONFERENCE finns i två standardstorlekar, med plats för 4 eller 8 uttagsmoduler. Den kan utifrån detta specialanpassas till just ditt behov då alla TOP FRAME uttagslister passar.

CONFERENCE tillverkas även i en version för montage underifrån. Endast de rörliga locken syns då från ovansidan. Om lockdelarna faneras i samband med tillverkning av en bordsskiva blir hela enheten näst intill osynlig.

Idag används oftast TOP FRAME som ett alternativ till CONFERENCE. Orsaken är att TOP FRAME ger åtkomlighet från båda sidor på ett bättre sätt. CONFERENCE finns fortfarande tillgänglig för den som önskar.

Kablage

Kabelsats – Flexibel och enkel lösning

Kabelsatser passar att använda i kabeldike eller separat.

Som lagerstandard finns två varianter. De är båda en kombination av El och nätverkskablar med tre- eller fem-meters elkablar.

Vi bygger kabelsatser i mängder av olika utföranden. Tag gärna kontakt med oss så offererar vi det som passar just för ditt projekt.

ROLL IN

ROLL IN System är ett komplett system för att enkelt bygga upp ett perfekt fungerande system som automatiskt drar tillbaka VGA-, HDMI-, USB-, DisplayPort- eller nätverks-kablar i ett mötesrum.

Utdragslängden är 1,5 meter.

Systemet består, förutom av högkvalitetskabelrullar, av två specialdesignade kabeldiken för lång TOP FRAME- eller CONI-insats. Dessutom anpassade fästen för att hänga fast kabelrullarna. Det finns även fästen för att hänga kabelrullar under TOP FRAME, POWER FRAME, PIX, CONI mm.

Fler montagevarianter finns, se databladet.

WIELAND – Elanslutningskablage

Wielandsystemet är ett komplett kabelsystem för installation av diverse utrustning.

Vi använder Wieland GST18, det är ett trepoligt system med 16 ampere strömkapacitet. Enkel installation och lika enkelt att senare byta eller komplettera utrustning.

Vi lagerför anslutnings- och vidarekopplingskablar i olika längder. Dessutom förgreningar och lösa kontakter.

USB-C Kabel, 0,5 meter

USB-C Kabel, 1 meter

USB-C Kabel, 2 meter

USB-A/C Kabel, 0,5 meter

USB-A/C Kabel, 1 meter

USB-A/C Kabel, 2 meter

USB 2.0 Kabel, 0,5 meter

USB 2.0 Kabel, 1 meter

USB 2.0 Kabel, 2 meter

USB 2.0 Kabel, 3 meter

USB 2.0 Kabel, 5 meter

HDMI, 0,2 meter kabel, för montage i Keystone, Hona/hona

HDMI Kabel, 0,5 meter

HDMI Kabel, 1 meter

HDMI Kabel, 2 meter

HDMI Kabel, 3 meter

HDMI Kabel, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 0,5 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 1 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 10 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 2 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 3 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 7 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 1 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 2 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 3 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 0,5 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 10 meter

Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 7 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 0,5 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 1 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 10 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 2 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 3 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 7 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 0,5 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 1 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 10 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 2 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 3 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 7 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 0,5 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 1 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 10 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 2 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 3 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 5 meter

Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 7 meter

DisplayPort Kabel, 1 meter

DisplayPort Kabel, 2 meter

DisplayPort Kabel, 3 meter

DisplayPort Kabel, 5 meter

DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 1 meter

DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 2 meter

DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 3 meter

DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 5 meter

Kabelhantering & Övrigt

Kabeluppsamlare Classic std. Flexibel, 1m, silver

Kabeluppsamlare Classic std. Flexibel, 1m, svart

Kabeluppsamlare PRO, Golv. Flexibel, 1m, silver

Kabeluppsamlare PRO, Golv. Flexibel, 1m, svart

Fästvinkel 1x ROLL IN Retactor, m brytrulle

Fästvinkel 1x ROLL IN Retractor, Universalfäste / Kabeldike

Fästvinkel 2x ROLL IN Retractor, för Kabeldike

Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, för Kabeldike

Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under Conference

Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under CONI

Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under TopFrame

Kabeltyngder

Kabeltyngderhjälper till att dra tillbaka kablar när de inte används.

De är avsedda att hänga på en kabel under ett ”Magic hole”. Passar alla kablar.

Kabeltyngderna går att öppna så det går bra att hänga på en befintlig installation. Vid installation tillsammans med ett kabeldike (i textil) skapas en användbar utdragslängd på nästan dubbla kabeldikets djup.

Kabeltyngderna är svartlackerade för att synas minimalt under ett mötesbord om kabeln hänger fritt.

Kabeltyngder, Svart, 2-pack

Med Ochnos HDMI adapter så kan även äldre datorer som saknar USB-C uttag ansluta till dockningstationer och monitorer med USB-C anslutning.Fungerar både mot Ochno Power Conference och Ochno Power Desktop samt tredjepartsprodukter som använder tekniken alternate-mode DisplayPort för video.

Adaptern finns i två varianter, med eller utan ytterligare USB-A anslutning för att få stöd för tangenbord, mus eller USB-baserad videokonferensutrustning.

Kan monteras antingen som en ”hatt” som fästes på USB-C kabeln eller i direkt anslutning till Ochno Power Conference i fallet att man vill plocka upp seperata HDMI och USB-A kablar genom bordsskivan.

iotspot – Framtidens kontor

iotspot är ett otroligt smart och enkelt system för att hantera och boka ett bord på en aktivitetsbaserad arbetsplats.

Boka dagens plats via Appen i din mobil eller direkt vid ditt favoritbord.

Ochno tillhandahåller USB-C kablar som är optimerade för att användas som anslutning mellan Ochno Socket och Ochno Socket LED och anslutande laptop eller mobiltelefon.

Ochnos USB-C kablar har vit flätad strumpa och aluminium hölje runt kontakten.

Som alla Ochnos USB-C kablar så klarar den 5A/100W laddning, USB 3.1 kommunikation i upp till 5 Gbit/s samt video via alternate-mode DisplayPort 1.2 – 1.4.

Kablarna kan användas även till tredjeparts dockningsstationer och laddare, men stödjer inte Thunderbolt.

Golvkanal – För förläggning av kablar på golv

Golvkanalsystem – Aluminium

Vårt egentillverkade golvkanalsystem finns i tre varianter, Bas, Flex och Flex-mini.

Flex och Flex-mini – har ett öppningsbart lock på ovansidan som underlättar iläggning av kabel.
Bas – är gjord i ett stycke och kablarna läggs in underifrån. Till Bas finns även vinkeldelar.
Välj typ beroende på hur kabeln skall läggas i och mängden kablar.

Golvkanalsystem – Gummi

Som alternativ finns flera olika golvkanaler i gummi. De kan vara ett bra för tillfälliga installationer eller om golvet inte är plant. Enkelt att kapa med kniv eller sax.

Kabelhängare

Kabelhängare används för att, på ett enkelt sätt, fästa kablar under exempelvis ett bord. För att på så sätt få en snyggare och mer ergonomisk arbetsplats.

Kabelhängare finns i flera varianter, hårda plast klämmor som är otroligt snabba och smidiga att jobba med eller varianter av kardborreband om det är tunga kabelhärvor som skall hängas upp.

Kabelslang – för ett perfekt resultat

Kabelslangar finns hos oss i ett stort sortiment. Altifrång enkla “hårdplast”-slangar till exklusiva textilvarianter med enkla eller dubbla kanaler.

Vi har dimensioner på lager från 12mm till 60mm.

Se vårt produktblad för våra olika varianter.

Låsclips, 1par, TopFrame, Powerframe, (Reservdel)

OCHNO, Sensor

Ryggrad Premium, Silver, 122 cm

Ryggrad Premium, Silver, 76 cm

Ryggrad Premium, Svart, 122 cm

Ryggrad Premium, Svart, 76 cm

Wireless transferplatta för 80 mm hål (utan laddare)

Snabbladdare för vägguttag

Fästvinkel för upphängning av 1 st MINI PIX, Svart

Skruvmejsel för modul, Torx T6

Skruvsats för montage av fästvinklar mot trä / plåt

Specialfäste, Platta m M5-pinne (PowerFrame, Step) (1 st)

Universalfäste med extra höjd, 65 mm

Upphängningsbyglar

USB laddare singel

USB-C Laddare, 20 Watt, 60 Watt, 87 Watt, 100 Watt

Verktyg, För kabelslang Budget, 20 mm

Verktyg, För kabelslang Budget, 25 mm

Värmekniv, för kapning av kabelslang

Dubbelhäftande Industrikardborre, ca 25x25mm, Sats om 4 st

Modulenheter

Mini Port Replicator är en enhet som gör det möjligt för användare att ansluta sin laptop till olika enheter med en enda anslutning. Den ansluter till laptopen via en USB-C-port och ger tillgång till andra anslutningar som Mini Display Port, USB-A och Ethernet. Detta gör det enkelt för användaren att ansluta sin laptop till en skärm, internetanslutning och andra enheter medan arbetsytan hålls fri från sladdar. Mini Port Replicator är designad för att integreras i BACHMANNs Custom Modules, vilket gör det enkelt att lägga till enheten i befintliga skrivbordsuppsättningar. Den är lämplig för användning i kontorsmiljöer, mötesrum och delade utrymmen.

Modul med HDMI + DisplayPort, 0,2m kabel på baksidan

Fästvinklar, Univers, PowerFrame, Step, 1 sats

HDMI (4K) för montage i Keystoneram

Justeringsbricka till "Magic hole" 917.032, 6 mm, 10-pack

Justeringsbricka till "Magic hole" 917.032, 8 mm, 10-pack

Modul med 2x RCA

Modul med blindlock

Uttagsenheter
Den nya TWIST 2 öppnas automatiskt med en knapptryckning. Beläggningen säkerställer att inga spår av användaren eller fingeravtryck lämnas kvar. Ny innovativ design och ytor av hög kvalitet bidrar med elegans och funktion för kök, vardagsrum och kontor. TWIST 2 finns även i en fyrkantig version och med en 22 watts USB A/C-laddare för snabb laddning. Dessutom har nya TWIST 2 ett avtagbart lock som förenklar rengöring vid behov. Den kompakta designen och det låga monteringsdjupet innebär att TWIST 2 kan integreras i köksbänkar eller skrivbord. Strömkabeln dras nära höljet och monteringsdjupet är endast cirka 40 mm. Detta innebär att enheten kan installeras ovanför lådor utan problem.
VENID – Dubbelöppnad kreativitet Bachmann har på möbelmässan 2017 presenterat ett helt nytt uttagssystem. Ett bordslock som går att öppna från båda sidor. Det unika med locket är att den ursågade delen av bordsskivan används som fyllning i locket. Det ger en möjlighet till samma material och ådring på bordsskivan och uttagslocket. VENID inbyggnadsram passar tillsammans med alla varianter av kabeldiken. Det är specialanpassat för enkel snäppmontering av VENID uttagsram/dike. VENID fungerar också utmärkt att användas med ett kabeldike SP-082C och ROLL IN System.
LOOP2 Bordsuttaget LOOP2 monteras i ett runt 60 mm hål med en motmutter på undersidan. LOOP2 när utrustat med ett jordat eluttag och en USB-A laddare. Elanslutning sker med en fast monterad 0,5 meter lång elkabel och en Wieland stickpropp. Lämplig anslutningskabel väljs från Wieland-sortimentet.
DESK – den enkla lösningen DESK ger dig en mycket snabb, enkel och överskådlig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning. DESK smälter elegant in i varje arbetsmiljö vare sig det är kontor, hotellrum eller hem.
DESK2 – design och funktionalitet DESK finns i ytterligare en variant, DESK2. Skillnaden är framför allt att DESK2 har ett “modernare” utseende. Dessutom kräver DESK2 mindre utrymme på baksidan mot en ljud-skärm, endast ca 10 mm.
ONI COVER – Enkel tillgänglighet CONI COVER är den perfekta lösningen om det finns en kabelränna under bordsskivan som du vill komma åt uppifrån. CONI COVER har exakt samma utseende ovanifrån som CONI, de går därför bra att använda sida vid sida i samma bord. CONI COVER finns i tre färger och två längder. Locket öppnar ca 90°. Kombinera gärna med någon avvåra kabelrännor och en STEP, Kabelsats eller en UNIVERSAL. Tips 1.En UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler och ett Kabeldike i textil samt Kabel-tyngder får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage. Tips 2.En CONI COVER är det naturliga valet om man vill bygga ett ROLL IN System. Kombinera då med ett kabeldike, SP-082-C eller SP-082-TF, rullar och övriga tillbehör.
DESK RAIL – Mer plats på bordet DESK RAIL sparar plats på skrivbordet. DESK RAIL passar på flertalet fabrikat av skensystem.
Det elegant designade USB-C bordsuttaget med gör det enkelt att gömma undan all teknik på skrivbordet eller mötesrummet och minimera alla kablar. I repfri hårdanodiserad aluminium med fyra olika ytbeläggningar så kan man få en optimal design i kombination med olika material i skivan. Ochno Socket stödjer laddning i upp till 5A/100, USB 3.1 kommunikation och video (alt-mode DisplayPort) tillsammans med Ochno Power Conference och Ochno Power Desktop. Går också att använda tillsammas med tredjeparts USB-C laddare utan problem. Är inte garanterad att fungera tillsammans med tredjeparts dockningsstationer. Anslutningskabel finns i längden 1 meter för dockning. Monteras enkelt via ett 18 mm hål.
UNIVERSAL – den smarta lösningen UNIVERSAL ger dig en diskret och effektiv framdragning av el, telefon och nätverk och AV-funktioner till alla arbetsplatser. Den kan användas för dold inkoppling under bordet eller som teknisk inkopplingsplattform på labb-bord eller liknande. UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler, Kabel-tyngder och ett Kabeldike i textil får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage. UNIVERSAL finns i lagerförda standardvarianter för snabba leveranser, men kan också enkelt specialbyggas för att passa till just ditt behov.
PEGGY Grenuttag PEGGY ett kreativt uttag med inbyggd klämma för att med ett handgrepp fästa grenuttaget på en bordskant. Passar skivtjocklek 11-40 mm, 3 jordade eluttag, 3 meter elkabel med vinkelstickpropp.
GEMINI PUSH – Dubbelöppning med stil GEMINI PUSH är ett nytt bordslock som går att öppna från båda sidor av bordet. Locket öppnas genom att man trycker ner den sida man vill öppna. Locket lyfter då en halv centimeter. Därefter viker man upp locket. Det går även att lyfta av locket helt.
GEMINI LID – Dubbel åtkomst GEMINI LID är ett perfekt dubbelöppnat uttagslock för prispressade projekt. GEMINI LID har mycket god funktion och är tillverkad i metall. GEMINI LID finns i flera färger.
ELEVATOR – Prisvärd Pop-up ELEVATOR passar perfekt i alla arbetsmiljöer. ELEVATOR kännetecknas hög kvalitet med en stomme i aluminium, till ett attraktivt pris. Synliga delar är i borstat rostfritt stål eller anodiserad aluminium. ELEVATOR ger en mycket diskret men ändå elegant framtoning.Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism. ELEVATOR finns i flera grundmodeller. Med endast eluttag, eller med en kombination av eluttag, USB laddare eller datafunktioner. ELEVATOR passar perfekt i både arbetsbord eller kök. Vid montering i kök finns täck-kåpor för montage hängande i skåp eller under skåp. Modulerna är inte utbytbara i ELEVATOR.
DUE – Form och funktion DUE är en ideal uttagsenhet för köksmiljö. DUE passar även utmärkt på ett skrivbord. DUE Består av en grundenhet med två eluttag och separta lock. Locken finns i svart och vitt. DUE levereras alltid med två meter fast monterad elkabel och en separat stickpropp.
CONI DUO – CONI för mötesbordet CONI DUO består av två stycken CONI som är sammanbyggda på längden. CONI DUO har motvända lock och finns i två länder, för långa och korta CONI-insatser
CONI Insats
CONI Specialfäste för uttagsinsats, 1-par Förhöjningssats Coni Specialfäste (+15 mm)
CONFERENCE – Den magnifika lösningen CONFERENCE ger dig en diskret men ändå lätt-tillgänglig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning. CONFERENCE döljer elegant uttagen i ett konferens eller arbetsbord vare sig de används eller inte. CONFERENCE monteras enkelt i både befintliga bord och vid nytillverkning. CONFERENCE finns i två standardstorlekar, med plats för 4 eller 8 uttagsmoduler. Den kan utifrån detta specialanpassas till just ditt behov då alla TOP FRAME uttagslister passar. CONFERENCE tillverkas även i en version för montage underifrån. Endast de rörliga locken syns då från ovansidan. Om lockdelarna faneras i samband med tillverkning av en bordsskiva blir hela enheten näst intill osynlig. Idag används oftast TOP FRAME som ett alternativ till CONFERENCE. Orsaken är att TOP FRAME ger åtkomlighet från båda sidor på ett bättre sätt. CONFERENCE finns fortfarande tillgänglig för den som önskar.
CONEO – Integrerad funktionalitet CONEO är prismässigt mycket attraktiv. CONEO kan vara den perfekta lösningen för vissa projekt. CONEO är en variant på CONI med mindre flexibilitet, utan borstlist och med ett enklare montagesystem, den håller Bachmanns kvalitet i alla detaljer. CONEO är alltid fyra moduler lång.  Färgen är silvergrå. Modulramarna är anpassade för Bachmanns vanliga moduler. CONEO levereras alltid med 0,2 meter fast elkabel och Wieland-stickpropp.
CABLE PORT – lättinstallerad och funktionell CABLE PORT passar direkt i ett standardhål med diameter 80mm i ett skrivbord. Ett eluttag är kombinerat med kopplingar för USB / Nätverk / HDMI. CABLE PORT. Det räcker ofta till om det inte behövs många eluttag. CABLE PORT har den synliga delen i borstat rostfritt stål.
LOOP IN – Funktionalitet på liten yta LOOP IN är en utmärkt lösningen för att till lågt pris få flera funktioner till ett arbetsbord. LOOP IN levereras komplett med en monteringsring i svart plast. Den passar i ett standard ∅80 mm hål i en bordsskiva. LOOP IN insatsen monteras enkelt i moteringsringen med en bajonettfunktion. LOOP IN passar även i en LOOP ROUND – Bordslock rund.
Täckplatta som används när två PIX monteras sida vid sida i en möbel. Denna platta är tjockare och möjliggör ett nedsänkt montage i plåten. Täckplattan går även att fräsa in i en bordsskiva så att den livar med skivan.
MINI PIX Marknadens minsta uttagsenhet. MiniPix passar för alla Keystoneupphängda moduler, t.ex. HDMI, USB-A, USB-C eller Nätverk. Håltagning i bordsskivan är ø28 mm. Hålsåg med diameter 28 mm kan vara svår att hitta på marknaden. Vi har dessa i lager. (Artikel nr. SP-090-28)
KAPSA – Frontmonterad flexibilitet KAPSA är en frontmonterad variant av POWER FRAME COVER. KAPSA finns i tre längder med en, två eller tre moduler. Locken är separata och finns i rostfritt, svart, vitt och naturanodiserad aluminiun. KAPSA tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.
Täckplatta som används när två PIXmonteras sida vid sida i en möbel.Svart, c/c = 79 mm
CYCLE är den hållbara uttagslisten som både är snygg, funktionell och anpassningsbar. Utbytbara ändstycken adderar flexibilitet utöver det vanliga. Fyra produkter i en och samma lösning. CYCLE Base är flyttbar, klassisk uttagslist med fötter för stabilitet. CYCLE Desk monteras smidigt och enkelt fast i kanten på bordet. CYCLE Loop är lämplig för det kreativa och öppna rummet med en praktisk bärrem. CYCLE Pole är det snygga uttagstornet perfekt att ha i loungen eller i anslutning till soffan. Finns i två höjder. Aluminiumprofil och förpackning är helt återvinningsbar. 45% av plasten i CYCLE är majsbaserad och kablarna är halogenfria.
PRIMO 2 PRIMO 2, Funktion, design och hög kvalitet i förening. PRIMO 2 är det perfekta valet för jobbet eller hemmet. Möjligheten finns att integrera t ex överspänningsskydd, USB A&C-laddare eller en klassisk jordfelsbrytare. Användarens behov påverkar utformningen.
MOV:E Om du vill vara oberoende av förlängningskablar är MOV:E rätt val. XXL energilagring erbjuder tillräckligt med strömförsörjning för att driva och ladda alla vanliga enheter från kontoret – från bärbara datorer till mobiler och läsplattor Plug and play skyddskontakt (CEE7/3), USB-A och USB-C snabbladdning Snabbladdning på max 3 timmar Enkel manövrering via kontrollpanel Hållbar tack vare utbytbart litiumjonbatteri med 230 Wh Växelström optimerad för elektroniska enheter (genom sann sinusvågsomriktare) Trådlös laddning via dockningsstation finns som tillval Mjukstart och automatisk standby (energisparläge) Mycket hög energieffektivitet (över 93 %) Produktdesignen övertygar också med en enkel, tidlös stil och högkvalitativa material. MOV:E finns i elegant svart eller vit. Kundspecifika, individuella färgdesigner är möjliga efter samråd.Valfria tillbehör såsom en adapter för att fästa ett säkerhetslås kompletterar funktionen hos MOV:E. Den extra starka XXL energilagringen MOV:E är “Made in Germany” och uppfyller de högsta säkerhetskraven genom VDE (IEC) certifiering.
TOP-FRAME – Perfektion och elegans TOP FRAME är vår bästa lösning för ett mötesbord.Den stora fördelen är att locket öppnar helt och möjliggör för användare på båda sidor av ett bord att nå uttagen.Locket öppnas med en lätt beröring och glider ljudlöst och dämpat ner vid sidan av uttagsbrunnen. TOP FRAME finns i två huvudtyper; för montage underifrån utan synlig ram eller för montage ovanifrån med en ram som ligger på bordet och som döljer håltagningen. Vid montage underifrån syns bara det rörliga locket. TOP FRAME som monteras ovanifrån finns i två varianter, med asymmetrisk och symmetrisk ram.
CONI – Integrerad funktionalitet CONI är en mycket elegant och lättmonterad uttagsenhet med prisläge för varje arbetsbord CONI döljer uttagen under ett lock. När uttagen skall hanteras följer dessa med när locket öppnas. När locket är stängt medger en “borstspalt” fri kabelpassage uppåt. Kablar kan även gå ut nedåt. CONI monteras enkelt i både befintliga bord eller i samband med nytillverkning. CONI tillverkas i två längder med 3 eller 6 uttagsmoduler. CONI finns som standard i ett flertal färger. CONEO är en lite enklare och mindre flexibel variant av CONI >> Se produkt CONEO
SMART – Grenuttag Smart-Line grenuttag från Bachmann är av högsta klass. Integrerade skruvöglor förenklar upphängning under bord eller i en kabelränna. Sortimentet är mycket stort. Det finns flera färger, kabellängder, antal eluttag, integrerade USB-laddare mm.
En enkel hållare för den minsta uttagsenheten MiniPix Monteras med fyra skruvar under bord, fåtöljer och soffor.
TWIST – Perfekt överallt TWIST är ett helt nytt sätt att bygga ett eluttag. Fronten består av en platta i metall som kan vridas och öppna eller stänga uttagen. TWIST finns i flera varianter, med eluttag, Keystone-fästen och USB-laddare. Inbyggnadsdjupet är endast 40 mm och de integrerade fästdetaljerna gör den mycket enkel att montera i ett hål med diameter 105mm. TWIST tillverkas med två typer av elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö. TWIST finns som standard i flera olika utseenden, Borstat rostfritt, Mattförkromad, Vitlackerad och Svartlackerad. TWIST kan specialbeställas lackerad i valfri RAL-färg, även i mindre antal.
STEP – all round system STEP är en flexibel lösning för att, till en låg kostnad, integrera eluttag i t.ex. möbler. Flexibiliteten är stor då elkabeln är separat och lämplig längd kan väljas från Wieland-systemet. STEP går att trycka ihop till längre uttagsenheter helt utan verktyg. Det finns en skarvsats för att dölja och snygga till skarven när flera STEP sätts ihop. STEP blir en perfekt lösning för ett arbetsbord i kombination med CONI COVER och en kabelränna. Det finns ett stort sortiment av olika STEP-uttag.
STEP – all round system STEP är en flexibel lösning för att, till en låg kostnad, integrera eluttag i t.ex. möbler. Flexibiliteten är stor då elkabeln är separat och lämplig längd kan väljas från Wieland-systemet. STEP går att trycka ihop till längre uttagsenheter helt utan verktyg. Det finns en skarvsats för att dölja och snygga till skarven när flera STEP sätts ihop. STEP blir en perfekt lösning för ett arbetsbord i kombination med CONI COVER och en kabelränna. Det finns ett stort sortiment av olika STEP-uttag.
POWER FRAME – Kompakt och effektiv POWER FRAME är den kompakta lösningen för att integrera el och datakopplingar i ett bord, skåp eller t ex en väggskärm. POWER FRAME är perfekt för att modernisera befintliga möbler. POWER FRAME består av en lös monteringsram som finns i flera färger och separata insatser som trycks fast från baksidan. POWER FRAME finns i flera längder; tre, fyra eller sex moduler.
PIX – Nytänk och design PIX är en mycket innovativ uttagsenhet som är perfekt i köket eller på en kontorsarbetsplats. PIX finns med ett eluttag eller med en plats för AV-modul. Som tillbehör finns lock och dekorationsringar i olika färger. Locken finns i färgerna vit, svart och rostfritt-utseende. PIX tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö. Ett nytt tillbehör till PIX är ett fästsystem som gör det mycket enkelt att hänga upp en PIX under t ex en soffa eller ett bord. Fästet finns i två varianter för en PIX (Art: FP-01), eller för två PIX (Art: FP-02). Fästet är helt i metall och levereras som standard i svartanodiserad aluminium.
Ochno Power Conference är grunden för ett användarvänligt och kabelsanerat mötesrum. Fyra USB-C anslutningar ger lätttillgänglig laddning, bild och anslutning till videokonferensutrustning för alla runt mötesbordet. Inbyggd bild- och USB-växel för att enkelt välja vilken USB-C ingång som är aktiv och driver mötet. Oavsett vilken port som är aktiv så tillhandahåller alla portar upp till 100W laddning (20V/5A) som garanterar att allas datorer, mobiler och tablets laddas snabbt. Ochno Power Conference monteras under bordsskivan och olika typer av anslutningskablage och adaptrar finns för att göra unika anpassningar till det specifika mötesrummet.
19" uttagsenhet, 8 uttag, utan kabel 19" uttagsenhet, 9 uttag, grå, 2 m kabel o Schuko-propp 19" uttagsenhet, 9 uttag, svart, 2m kabel och Schuko-propp 19" uttagsenhet, Plast, 8 uttag, 2m kabel o Schuko-propp 19" uttagsenhet, svart, 0,2 m kabel och Wielandpropp
Monitorarmar
Oavsett om du arbetar ensam eller som en del av ett team: de oberoende svängarmarna säkerställer att monitorer kan placeras precis där du vill ha dem. Tillsammans med den ergonomiska funktionaliteten har monitorarmen en exceptionell design. En integrerad kabelguide hjälper till att hålla ordning på ditt skrivbord – kablarna är dolda bakom lätt avtagbara täckplåtar. Men det verkligt geniala ligger i dess funktionalitet. ZG2 kan enkelt stödja två stora monitorer (<11 kg, <30"). 360°-rotationen med den smarta 180°-låsfunktionen säkerställer individuell och säker positionering. Lutningsområdet 20° framåt och 35° bakåt möjliggör ännu mer individualitet. Monitorarmen monteras enkelt med monteringsverktyget.
NOVUS alla produkter.
Med sin stabila tvärstång kan monitorarmen enkelt stödja två monitorer. Monitorerna kan enkelt justeras och garanterar som vanligt ergonomin på arbetsplatsen. Och den dolda kabelguiden ser fortfarande till att ditt skrivbord förblir städat. Monitorarmen finns i designfärgerna silver, vit och svart. ZGX tvärstag är lätt att montera.Armen stödjer stora bildskärmar (<5 kg, <27") med lätthet. Det praktiska handtaget används för att flytta bildskärmarna till vald position och säkerställer den placering du önskar. 360° rotation med smart 180° låsfunktionen kompletterar manövrerbarhetspaketet.
I enlighet med Clean Desk-principen döljs kablarna helt enkelt av täckplåtar som enkelt kan tas bort. Magnetiska överdrag kompletterar den tilltalande, moderna designen. Funktionellt är dess stabilitet imponerande: Baserad på fjäderkraftsteknik kan armen till och med stödja stora monitorer (3-11 kg, <34”) med lätthet. 360° rotation med den smarta 180° låsfunktionen säkerställer individuell och säker positionering. ZG1 Monitor Arm är lätt att montera med det praktiska monteringsverktyget bakom de avtagbara kåporna. För att undvika kollisioner under skrivbordet fästs monteringsfästena i bordskanten uppifrån.
Diken, Lock & Genomföringar
VENID – Dubbelöppnad kreativitet Bachmann har på möbelmässan 2017 presenterat ett helt nytt uttagssystem. Ett bordslock som går att öppna från båda sidor. Det unika med locket är att den ursågade delen av bordsskivan används som fyllning i locket. Det ger en möjlighet till samma material och ådring på bordsskivan och uttagslocket. VENID inbyggnadsram passar tillsammans med alla varianter av kabeldiken. Det är specialanpassat för enkel snäppmontering av VENID uttagsram/dike. VENID fungerar också utmärkt att användas med ett kabeldike SP-082C och ROLL IN System.
LOOP SQUARE LOOP SQUARE Bordslock fyrkantig är tänkt att användas som ett komplett bordslock men fungerar även utmärkt som bordsgenomföring för kablar. LOOP SQUARE finns i tre längder, alla har samma bredd. Locket öppnar ca 110 grader. För att enkla montaget har produkten avfasade hörn som gör det möjligt att fräsa installationshålet i bordsskivan med en 10 mm fräs. LOOP SQUARE 930.330, passar bra att använda med t.ex. i ett kabeldike SP-82 / SP-082-C. Öppningsmåttet är lika långt som uttagsfunktionerna på en lång CONI-insats.
LOOP ROUND LOOP ROUND Bordslock rund är en mycket funktionell bordsgenomföring. Den är också stomme för LOOP IN, med ett eluttag och fyra kabelpassager. LOOP ROUND passar i ett 80 mm hål. Det är en mycket stabil bordsgenomföring i metall. Den kan även användas som grundstomme för LOOP IN.
ONI COVER – Enkel tillgänglighet CONI COVER är den perfekta lösningen om det finns en kabelränna under bordsskivan som du vill komma åt uppifrån. CONI COVER har exakt samma utseende ovanifrån som CONI, de går därför bra att använda sida vid sida i samma bord. CONI COVER finns i tre färger och två längder. Locket öppnar ca 90°. Kombinera gärna med någon avvåra kabelrännor och en STEP, Kabelsats eller en UNIVERSAL. Tips 1.En UNIVERSAL passar perfekt att hänga på undersidan av en bordsskiva under en CONI COVER. Om man kombinerar med “Magic-hole”-moduler och ett Kabeldike i textil samt Kabel-tyngder får man en mycket funktionell lösning med utdragbara och självåtergående AV-kablage. Tips 2.En CONI COVER är det naturliga valet om man vill bygga ett ROLL IN System. Kombinera då med ett kabeldike, SP-082-C eller SP-082-TF, rullar och övriga tillbehör.
TOP-FRAME – Perfektion och elegans TOP FRAME är vår bästa lösning för ett mötesbord.Den stora fördelen är att locket öppnar helt och möjliggör för användare på båda sidor av ett bord att nå uttagen.Locket öppnas med en lätt beröring och glider ljudlöst och dämpat ner vid sidan av uttagsbrunnen. TOP FRAME finns i två huvudtyper; för montage underifrån utan synlig ram eller för montage ovanifrån med en ram som ligger på bordet och som döljer håltagningen. Vid montage underifrån syns bara det rörliga locket. TOP FRAME som monteras ovanifrån finns i två varianter, med asymmetrisk och symmetrisk ram.
CONI – Integrerad funktionalitet CONI är en mycket elegant och lättmonterad uttagsenhet med prisläge för varje arbetsbord CONI döljer uttagen under ett lock. När uttagen skall hanteras följer dessa med när locket öppnas. När locket är stängt medger en “borstspalt” fri kabelpassage uppåt. Kablar kan även gå ut nedåt. CONI monteras enkelt i både befintliga bord eller i samband med nytillverkning. CONI tillverkas i två längder med 3 eller 6 uttagsmoduler. CONI finns som standard i ett flertal färger. CONEO är en lite enklare och mindre flexibel variant av CONI >> Se produkt CONEO
KAPSA – Frontmonterad flexibilitet KAPSA är en frontmonterad variant av POWER FRAME COVER. KAPSA finns i tre längder med en, två eller tre moduler. Locken är separata och finns i rostfritt, svart, vitt och naturanodiserad aluminiun. KAPSA tillverkas med två varianter elkablage. Kort kabel och Wielandpropp för kontorsmiljö, eller 2 meter kabel och en separat stickpropp för köksmiljö.
POWER FRAME – Kompakt och effektiv POWER FRAME är den kompakta lösningen för att integrera el och datakopplingar i ett bord, skåp eller t ex en väggskärm. POWER FRAME är perfekt för att modernisera befintliga möbler. POWER FRAME består av en lös monteringsram som finns i flera färger och separata insatser som trycks fast från baksidan. POWER FRAME finns i flera längder; tre, fyra eller sex moduler.
Kabelgenomföring Kabelgenomföringar används för att på ett mycket enkelt och snyggt sätt dra kablage genom en bordsskiva eller en möbelsida. En enkel lösning när inga uttagsfunktioner i bordsytan behövs. Kabelgenomföringarna finns i flera färger i både i metall och plast. Lagerförs i dimension för 60 eller 80 mm håltagning.
KabeldikenVi har kabeldiken i ett antal olika varianter. Metall-kabeldiken finns flera storlekar och typer. Roll In systemet inkluderar två kabeldiken i metall som är anpassade för lång CONI och lång TOP FRAMR insats. Textil-kabeldiken finns i tre storlekar. Det är praktiskt då det ger en ljudlös hantering och tillåter kablar med återdragande tyngder att hänga dolt under ett mötesbord. Upphängningsbyglar ersätter ibland ett riktigt Kabeldike när man önskar enkel åtkomlighet underifrån. Det passar utmärkt tillsammans med Textil-kabeldike och Tyngder.
GEMINI PUSH – Dubbelöppning med stil GEMINI PUSH är ett nytt bordslock som går att öppna från båda sidor av bordet. Locket öppnas genom att man trycker ner den sida man vill öppna. Locket lyfter då en halv centimeter. Därefter viker man upp locket. Det går även att lyfta av locket helt.
GEMINI LID – Dubbel åtkomst GEMINI LID är ett perfekt dubbelöppnat uttagslock för prispressade projekt. GEMINI LID har mycket god funktion och är tillverkad i metall. GEMINI LID finns i flera färger.
ELEVATOR – Prisvärd Pop-up ELEVATOR passar perfekt i alla arbetsmiljöer. ELEVATOR kännetecknas hög kvalitet med en stomme i aluminium, till ett attraktivt pris. Synliga delar är i borstat rostfritt stål eller anodiserad aluminium. ELEVATOR ger en mycket diskret men ändå elegant framtoning.Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism. ELEVATOR finns i flera grundmodeller. Med endast eluttag, eller med en kombination av eluttag, USB laddare eller datafunktioner. ELEVATOR passar perfekt i både arbetsbord eller kök. Vid montering i kök finns täck-kåpor för montage hängande i skåp eller under skåp. Modulerna är inte utbytbara i ELEVATOR.
DUE – Form och funktion DUE är en ideal uttagsenhet för köksmiljö. DUE passar även utmärkt på ett skrivbord. DUE Består av en grundenhet med två eluttag och separta lock. Locken finns i svart och vitt. DUE levereras alltid med två meter fast monterad elkabel och en separat stickpropp.
CONI DUO – CONI för mötesbordet CONI DUO består av två stycken CONI som är sammanbyggda på längden. CONI DUO har motvända lock och finns i två länder, för långa och korta CONI-insatser
CONFERENCE – Den magnifika lösningen CONFERENCE ger dig en diskret men ändå lätt-tillgänglig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning. CONFERENCE döljer elegant uttagen i ett konferens eller arbetsbord vare sig de används eller inte. CONFERENCE monteras enkelt i både befintliga bord och vid nytillverkning. CONFERENCE finns i två standardstorlekar, med plats för 4 eller 8 uttagsmoduler. Den kan utifrån detta specialanpassas till just ditt behov då alla TOP FRAME uttagslister passar. CONFERENCE tillverkas även i en version för montage underifrån. Endast de rörliga locken syns då från ovansidan. Om lockdelarna faneras i samband med tillverkning av en bordsskiva blir hela enheten näst intill osynlig. Idag används oftast TOP FRAME som ett alternativ till CONFERENCE. Orsaken är att TOP FRAME ger åtkomlighet från båda sidor på ett bättre sätt. CONFERENCE finns fortfarande tillgänglig för den som önskar.
Kablage
Kabelsats – Flexibel och enkel lösning Kabelsatser passar att använda i kabeldike eller separat. Som lagerstandard finns två varianter. De är båda en kombination av El och nätverkskablar med tre- eller fem-meters elkablar. Vi bygger kabelsatser i mängder av olika utföranden. Tag gärna kontakt med oss så offererar vi det som passar just för ditt projekt.
ROLL IN ROLL IN System är ett komplett system för att enkelt bygga upp ett perfekt fungerande system som automatiskt drar tillbaka VGA-, HDMI-, USB-, DisplayPort- eller nätverks-kablar i ett mötesrum. Utdragslängden är 1,5 meter. Systemet består, förutom av högkvalitetskabelrullar, av två specialdesignade kabeldiken för lång TOP FRAME- eller CONI-insats. Dessutom anpassade fästen för att hänga fast kabelrullarna. Det finns även fästen för att hänga kabelrullar under TOP FRAME, POWER FRAME, PIX, CONI mm. Fler montagevarianter finns, se databladet.
WIELAND – Elanslutningskablage Wielandsystemet är ett komplett kabelsystem för installation av diverse utrustning. Vi använder Wieland GST18, det är ett trepoligt system med 16 ampere strömkapacitet. Enkel installation och lika enkelt att senare byta eller komplettera utrustning. Vi lagerför anslutnings- och vidarekopplingskablar i olika längder. Dessutom förgreningar och lösa kontakter.
USB-C Kabel, 0,5 meter USB-C Kabel, 1 meter USB-C Kabel, 2 meter
USB-A/C Kabel, 0,5 meter USB-A/C Kabel, 1 meter USB-A/C Kabel, 2 meter
USB 2.0 Kabel, 0,5 meter USB 2.0 Kabel, 1 meter USB 2.0 Kabel, 2 meter USB 2.0 Kabel, 3 meter USB 2.0 Kabel, 5 meter
HDMI, 0,2 meter kabel, för montage i Keystone, Hona/hona
HDMI Kabel, 0,5 meter HDMI Kabel, 1 meter HDMI Kabel, 2 meter HDMI Kabel, 3 meter HDMI Kabel, 5 meter
Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 0,5 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 1 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 10 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 2 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 3 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 5 meter Nätverkskabel, Cat-5e FTP, 7 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 1 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 2 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 3 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 5 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 0,5 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 10 meter Nätverkskabel, Cat-5e UTP, 7 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 0,5 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 1 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 10 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 2 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 3 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 5 meter Nätverkskabel, Cat-6 FTP, 7 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 0,5 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 1 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 10 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 2 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 3 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 5 meter Nätverkskabel, Cat-6 UTP, 7 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 0,5 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 1 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 10 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 2 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 3 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 5 meter Nätverkskabel, Cat-7 FTP, 7 meter
DisplayPort Kabel, 1 meter DisplayPort Kabel, 2 meter DisplayPort Kabel, 3 meter DisplayPort Kabel, 5 meter
DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 1 meter DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 2 meter DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 3 meter DisplayPort / HDMI Övergångskabel, 5 meter
Kabelhantering & Övrigt
Kabeluppsamlare Classic std. Flexibel, 1m, silver Kabeluppsamlare Classic std. Flexibel, 1m, svart Kabeluppsamlare PRO, Golv. Flexibel, 1m, silver Kabeluppsamlare PRO, Golv. Flexibel, 1m, svart
Fästvinkel 1x ROLL IN Retactor, m brytrulle Fästvinkel 1x ROLL IN Retractor, Universalfäste / Kabeldike Fästvinkel 2x ROLL IN Retractor, för Kabeldike Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, för Kabeldike Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under Conference Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under CONI Fästvinkel 3x ROLL IN Retractor, passar under TopFrame
Kabeltyngder Kabeltyngderhjälper till att dra tillbaka kablar när de inte används. De är avsedda att hänga på en kabel under ett ”Magic hole”. Passar alla kablar. Kabeltyngderna går att öppna så det går bra att hänga på en befintlig installation. Vid installation tillsammans med ett kabeldike (i textil) skapas en användbar utdragslängd på nästan dubbla kabeldikets djup. Kabeltyngderna är svartlackerade för att synas minimalt under ett mötesbord om kabeln hänger fritt. Kabeltyngder, Svart, 2-pack
Med Ochnos HDMI adapter så kan även äldre datorer som saknar USB-C uttag ansluta till dockningstationer och monitorer med USB-C anslutning.Fungerar både mot Ochno Power Conference och Ochno Power Desktop samt tredjepartsprodukter som använder tekniken alternate-mode DisplayPort för video. Adaptern finns i två varianter, med eller utan ytterligare USB-A anslutning för att få stöd för tangenbord, mus eller USB-baserad videokonferensutrustning. Kan monteras antingen som en ”hatt” som fästes på USB-C kabeln eller i direkt anslutning till Ochno Power Conference i fallet att man vill plocka upp seperata HDMI och USB-A kablar genom bordsskivan.
iotspot – Framtidens kontor iotspot är ett otroligt smart och enkelt system för att hantera och boka ett bord på en aktivitetsbaserad arbetsplats. Boka dagens plats via Appen i din mobil eller direkt vid ditt favoritbord.
Ochno tillhandahåller USB-C kablar som är optimerade för att användas som anslutning mellan Ochno Socket och Ochno Socket LED och anslutande laptop eller mobiltelefon. Ochnos USB-C kablar har vit flätad strumpa och aluminium hölje runt kontakten. Som alla Ochnos USB-C kablar så klarar den 5A/100W laddning, USB 3.1 kommunikation i upp till 5 Gbit/s samt video via alternate-mode DisplayPort 1.2 – 1.4. Kablarna kan användas även till tredjeparts dockningsstationer och laddare, men stödjer inte Thunderbolt.
Golvkanal – För förläggning av kablar på golv Golvkanalsystem – Aluminium Vårt egentillverkade golvkanalsystem finns i tre varianter, Bas, Flex och Flex-mini. Flex och Flex-mini – har ett öppningsbart lock på ovansidan som underlättar iläggning av kabel.Bas – är gjord i ett stycke och kablarna läggs in underifrån. Till Bas finns även vinkeldelar.Välj typ beroende på hur kabeln skall läggas i och mängden kablar. Golvkanalsystem – GummiSom alternativ finns flera olika golvkanaler i gummi. De kan vara ett bra för tillfälliga installationer eller om golvet inte är plant. Enkelt att kapa med kniv eller sax.
Kabelhängare Kabelhängare används för att, på ett enkelt sätt, fästa kablar under exempelvis ett bord. För att på så sätt få en snyggare och mer ergonomisk arbetsplats. Kabelhängare finns i flera varianter, hårda plast klämmor som är otroligt snabba och smidiga att jobba med eller varianter av kardborreband om det är tunga kabelhärvor som skall hängas upp.
Kabelslang – för ett perfekt resultat Kabelslangar finns hos oss i ett stort sortiment. Altifrång enkla “hårdplast”-slangar till exklusiva textilvarianter med enkla eller dubbla kanaler. Vi har dimensioner på lager från 12mm till 60mm. Se vårt produktblad för våra olika varianter.
Låsclips, 1par, TopFrame, Powerframe, (Reservdel)
OCHNO, Sensor
Ryggrad Premium, Silver, 122 cm Ryggrad Premium, Silver, 76 cm Ryggrad Premium, Svart, 122 cm Ryggrad Premium, Svart, 76 cm
Wireless transferplatta för 80 mm hål (utan laddare) Snabbladdare för vägguttag Fästvinkel för upphängning av 1 st MINI PIX, Svart
Skruvmejsel för modul, Torx T6
Skruvsats för montage av fästvinklar mot trä / plåt
Specialfäste, Platta m M5-pinne (PowerFrame, Step) (1 st)
Universalfäste med extra höjd, 65 mm
Upphängningsbyglar
USB laddare singel
USB-C Laddare, 20 Watt, 60 Watt, 87 Watt, 100 Watt
Verktyg, För kabelslang Budget, 20 mm Verktyg, För kabelslang Budget, 25 mm
Värmekniv, för kapning av kabelslang
Dubbelhäftande Industrikardborre, ca 25x25mm, Sats om 4 st
Modulenheter
Mini Port Replicator är en enhet som gör det möjligt för användare att ansluta sin laptop till olika enheter med en enda anslutning. Den ansluter till laptopen via en USB-C-port och ger tillgång till andra anslutningar som Mini Display Port, USB-A och Ethernet. Detta gör det enkelt för användaren att ansluta sin laptop till en skärm, internetanslutning och andra enheter medan arbetsytan hålls fri från sladdar. Mini Port Replicator är designad för att integreras i BACHMANNs Custom Modules, vilket gör det enkelt att lägga till enheten i befintliga skrivbordsuppsättningar. Den är lämplig för användning i kontorsmiljöer, mötesrum och delade utrymmen.
Modul med HDMI + DisplayPort, 0,2m kabel på baksidan
Fästvinklar, Univers, PowerFrame, Step, 1 sats
HDMI (4K) för montage i Keystoneram
Justeringsbricka till "Magic hole" 917.032, 6 mm, 10-pack Justeringsbricka till "Magic hole" 917.032, 8 mm, 10-pack
Modul med 2x RCA
Modul med blindlock